Skip to main content

“Wat een geweldig mooie organisatie, BuurtzorgT. Als de organisatie al niet was uitgevonden en opgericht, dan hadden we dat vandaag moeten doen. De focus en principes van BuurtzorgT weerspiegelen voor mij de gewenste toekomst voor het helpen van alle mensen met mentale problemen. Niet primair als patiënt alleen, maar als mens in haar of zijn sociale en fysieke omgeving. Het vormgeven van #stewardownership bij BuurtzorgT past bij perfect bij het DNA van de organisatie en mijn visie op organisatieontwikkeling”. Met deze zinnen introduceerde Rob Wolters zich als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van BuurtzorgT.

Het vervolgde: “Geweldig om deel te mogen zijn van het verbreden en verdiepen van de ingeslagen weg van BuurtzorgT. Te luisteren naar wat er speelt in de organisatie, in ons werkveld, in de maatschappij. En om mee te werken BuurtzorgT die prachtige, vernieuwende en mensgerichte organisatie te laten zijn én blijven.”

BuurtzorgT behandelt mensen met een psychische of psychiatrische stoornis. BuurtzorgT behandelt mensen thuis, in hun fysieke en sociale leefomgeving. Dit doet zij omdat dat de beste zorg is.

Voor meer informatie over BuurtzorgT: zie https://buurtzorgt.nl/

Tilburg, 14 oktober 2023